Niki, "Člověk vyhodnocuje realitu z toho, co má dostupné v daném okamžiku, včetně iluzí a síly a nadějí na změnu. Po bitvě každý generál... nikdo z nás nemohl jinak, ať jsme zkonili cokoliv."
Niki, to není o tom (podle mě), že po bitvě je každý generál. Ne v tom poťouchlém významu. Jen podle mě, je třeba minulost hodnotit, zkoušet vidět ty chyby. Podle mě každý svou budoucnost může alespoň trochu ovlivnit. Čas od času ta šance vymanit se z průseru třeba příjde, ať už jsme předtím zkonili cokoliv (jakože každý z nás něco vymamlasil) - jenže pokud se nepoučíme z chyb, jsme nuceni chyby opakovat. A často to bývá tak, že ty závislé ženy se stávají ještě závislejší - třeba právě kvůli hypotékám apod., prostě si zavírají dveře.
viz Brebberry a kousek: 23.1.2013 13:22:39 " vysoká hypotéka .. Fakt paráda situace, nevím proč jsme se do toho pouštěli když manžel už v té době měl poměr jinde"
To už jsme zde na Rodinných příbězích vysledovali, že je OBVYKLOU předehrou odchodů...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.