Právě tak, jak jsem Ti odpověděla v jiném přípěvku - nemovitost za života převést na "oficiální" rodinu, dceru "odškodnit" jinak. Ano, také má nárok.
Nevím, zda je na tom stará paní tak špatně, ale předpokládám, že v dnešní době má "balík" pod polštářem málokdo, tedy "hotové" peníze. Důchodce si půjčku vezme jen ztěží a pokud, může být pro něho i likvidační. Teoreticky - děti mohou mít vlastní rodiny, hypa, ženy/dcery na mateřské...co já vím...také nic moc pro řešení peněz na vyplacení.
Nemám nečekané sourozence (nebo o tom nevím:))), ani mužský snad nikde nic nerozsel (on ví, že by mě tím pěkně nas..l), ale znám rodinu, kde to životy zamávalo řádně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.