Když byly holky menší, měla jsem pro každou třeba troje, čtvery, protože jsme hodně jezdili mezi třemi místy a nechtělo se nám pořád vše stěhovat. Takže doma měly dvoje na střídání (dokázaly promočit i nepromokavé prostě tak, že jim to tam padalo a teklo vrchem, navíc boty ze zahrady nikdy nebyly ve stavu na cestu mimo zahradu), jedny byly u babičky a dědy doma, jedny na "chalupě". Pak dítě kamkoliv v jedněch přijelo (většinou takové ty kotníkové polosněhule, co se v nich i dobře chodí za sucha, ale dají se vzít i do sněhu) a mělo náhradní k těm sněhulím, co byly a místě. A protože tu se něco urvalo, tu promočilo, tu...cokoliv, nestalo se mi, aby byly dvoje boty moc.
Totéž s bundami a kombinézami (minimum bylo dvě bundy, dvoje teplé kalhoty a jedna kombinéza, většinou toho bylo ale víc, zejména když se pak jedno zimní oblečení nechávalo ve školce nebo družině).
Teď už jsou holky větší, navíc je zimní radovánky nějak neberou, takže jim stačí jedny boty, jedna nebo dvě bundy, jedny zateplené kalhoty a občas si některá řekne o kombinézu.
A skříně mají plné, mně to dává možnost neprat každý den. Navíc nejmladší je na oblečení ras a i když dědí po dvojčatech a nejstarší holce (jednu dobu to byl rozdíl jedné až dvou velikostí), tak se mi občas triček a kalhot nedostává, protože má na každý den jedny.... A opět, čím jsou holky starší, tím méně toho potřebují, nejstarší točí asi troje kalhoty, tři trika a tři svetry, jedny boty a teď tedy měla díky babičce tři bundy (měla dvě a babička neplánovaně dokoupila další, stejně jao zimní boty , což mi ale nevadí, protže co neunosí tahle, nejspíš bude mít některá z těc mladších).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.