Beat ano.Neřeším jako ostatní matky,jestli si moje děti umaží oblečení,které mají na doma=na lítačku a do bytu.Moje děti mají oblečení rozdělené-na oblečení,které je domácí a mohou si ho zprasit jak chtějí,a na oblečení,které mají "mezi lidi".Takže kdyby dcera lítala na zahradě v teplákách,které mají 65 děr,38 záplat a 42 mastných fleků od oleje,bylo by mi to jedno.Stejné tepláky už bych jí nedala na kroužek,na tělocvik do školy nebo na hřiště.,tam prostě musí tepláky čisté,nerozdrbané,slušné.Proto moje děti nechodí na hřiště nebo bojové hry v kalhotech,ve kterých byly u lékaře,ve škole,v obchodním domě či na návštěvě.Takové kalhoty svléknou,vezmou si na sebe domácí,a na ty ať si klidně malují kytičky.Pokud jde o hraní si venku,tady na vesnici se děti zmažou víc než ve městě-lezou na stromy,do skal,vymetou kdejakou skrýš,hrajou bojové hry,tak se plazí po zemi,hrajou na schovku,na koně,takže zase lezou po zemi apod.Takže se prostě umažou.A umažou se hodně.Ale nemohou se plazit v trávě nebo v písku v tom,v čem chodí do školy.Nejsem z těch nervních matek,které děti do něčeho obléknou a pak dítě jenom slyší-tady si nesedej,je to špinavé.Tam se neopírej,umažeš se.Nehraj si na písku,ušpiníš si kalhoty....nehraj si vůbec,budeš jak čuně.Jo,ať jsou klidně jak čuňata,pokud zamažou věci,které jsou k tomu určeny.Mě to nevadí.Vadí mi to v případě,že se jedná o ty věci lepší,na ty prostě musí dávat pozor.Když jsem byla malá,taky jsem skákala v kalužích a stavěla si potůčky v bahně.V patnácti už to dělat nebudou,takže se nebojím,že by dvacetiletý syn přišel a byl od paty po uši od bláta s tím,že se zrovna plazil na zahradě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.