12.3.2013 17:11:00 karma
Exekuce kvůli 1 100 Kč
Jsem znechucena. Pravě mi přišla sms od nějaké obskurní vymahačské společnosti, že Wustenrot postoupila jejich společnosti mou záležitost k vyřízení. Volám tam, nemůžu se dovplat, neb operátoři stále hovoří....za hodinu se konečně dovolám a arogantní slečna mi bohorovně sdělila, že wustenrotu dlužím za pojištění domácnosti 1100kč...a oni to hodlají po mně vymáhat. Když jsem se ptala, proč mi nepřišla nějaká upomínka, řekla, že přišla....na adresu, kde 10let nebydlím (ačkoli výpisy z hypotéky chodí na aktuální adresu, jsme půl roku čerstvě přestěhovaní, épředtím jsem bydlela jinde, wustenrot se mnou i tam čile komunikovali). 7 let jim sypu hypotéku a stavebko...Jo, jsme šílení bordeláři, mám to mít v pořádku, sypu si popel na hlavu...ale oni si nedají práci poslat upomínku na aktuální adresu, popř zavolat na telefon a postoupí to vymahačům? Tohle je jen výkřik do tmy, nic s tím neudělám, ale je mi teda na
. Jsem z toho per plex: co má společnost, které platím tučné úroky, z takového řešení???
Odpovědět