Re: Za jak dlouho po rozvodu jste se vdávaly?
aaaaa
i já vnímám, že jsem se po 3 ltech hodně posunula. Jsem klidnější, vyrovnanější a dovedu racionálně uvažovat, už mě nepřemáhají emoce. Také si myslím, že to SJM dotahnu už prostě jen jako že to patří k věci. Posiluje mě vědomí, že nejmladší dcerka považuje to, co jsme si vytvořili - za "domov".. Mami, jedu domů.. říkala mi před chvíli a mně to stále zní v uších.. Má svůj pokoj, který má ráda, má ráda mého partnera a on ji, hezky se k sobě všichni chováme, ještě k nám patří partnerova dcerka - jsme komplet..
V noci dobře spím, na ex už dnes myslím jenom jako na slabošského podvodníka, který se mě a malou snaží ošidit a neštítí se ani nezákonné činnosti. Asi si myslí, že je v právu a jen jsou špatně napsané zákony - určitě si ty své podlosti umí vysvětlit a umí je vysvětlit i ostatním, ale oni mu to u soudu jednou vysvětlí..
Je to lepší a věřím, že se to bude i dál zlepšovat :) Mám v obě hodně zakořeněné návyky a postoje minula a musím to v sobě přkopat, začít jinak vnímat svět.. a na tom nyní pracuji.
Odpovědět