7.7.2013 10:07:36 Limai
Re: Do kdy jste vodili děti do školy a ze školy ve velkých městech?
Dojanko ze školy ji vodím pokaždé,a ráno do školy ji doprovázím téměř až ke škole,časově jsem neomezená,takže pro mě není problém ráno ani odpoledne,kdybych nemohla,může ji vyzvednout někdo jiný,to problém není.Spíše mi šlo o to,že už jsem chtěla,aby v tomto byla samostatná.A zrovna ten minulý čtvrtek,když nepřišla domů,to byla prostě náhoda,že se mi něco sešlo zrovna v době,kdy dcera měla končit ve škole-v tu dobu měli přivézt synovi postel,takže jsem byla domluvená s dcerou,že přijde domů ze školy sama,ten kousek.Žádný problém jsem neočekávala.Když mi v jednu hodinu učitelka řekla,že dcera odešla v půl dvanácté domů,řvala jsem jak krokodýl,viděla jsem ji už někde mrtvou a představovala si,jak ji někdo strčil do auta,v kterých místech apod.Hrůza.v tu chvíli člověk na nic jiného myslet nedokáže,když víš,že domů je to coby kamenem dohodil a dítě není doma ještě ani za hodinu a půl....To že si dcera místo domů namířila na kroužek,který jí začínal až za dvě hodiny, mě nenapadlo,jasně jsem jí několikrát řekla,že ze školy má jít domů.
Odpovědět