7.7.2013 23:27:49 jalinka
Trouba do nové kuchyně
Holky, vím, že tady je řada vášnivých a zkušených kuchařek a pekařek a tak bych vás chtěla poprosit o radu.
Stará kuchyň definitivně dosloužila, dáváme dohromady novou a já přemýšlím nad tím, jakou pořídit troubu. Doteď jsem pekla v prastaré elektrické příšernosti s netěsnícími dvířky a v nových modelech a funkcích se nevyznám.
Často peču buchty, cukroví, maso, v troubě dělám ryby, guláše, dušené maso, pizzu... Co byste si pořídily? Načetla jsem, že teď mají trouby i nějaké samočištění, že v některých se dá péct i v páře. Konkrétní dotazy:
Pečou ty parní trouby i bez páry?
Existuje trouba, ve které se dá i ohřívat, abych nemusela pořizovat i mikrovlnku?
S jakým modelem jste vy osobně spokojené (mělo by to být vestavné).
Děkuju za jakékoliv rady, tipy, postřehy. Je to nějak všechno narychlo a musím se rozhodnout docela brzo.
Odpovědět