Re: Odplenkování
Hoj, já nebudím, mně se to příčí. B. prostě někdy na podzim začal spát celou noc a mít suchou plínku - jen se musel dát hned.
Teď se občas v noci budí - posadí se a třeba hned hlásí, že chce čůrat, nebo je trochu mimo, tak se ptám, jestli se mu chce čůrat - sdělení jo/ne odpovídá reálu vzdor tomu rozespalému stavu. Ráno sucho, pokud se dá hned. Výjimka by asi byla a tak vůbec, hodně cestuje, spí s náma a mně se nechce celou tu postel převlíkat. A hlavně - máme péřový peřiny, ciž při jeho velkém cestování...
Přes den někdy v zimě - když nemá plínku, tak se nepočůrá, když má, neřeší - chodí tudíž naostro, páč slipouše mu přijdou asi jako plínka. To si čůral taky dle potřeby.
Bobek preferuje do plínky - si o tu plínku řekne, udělá bobek, smrad ho prozradí. 3x jsem to ukecala na nočník. Když nemá plínku, nekadí, až třeba vymydlenej na spaní dostane plínku... a může se jít mýt znovu...
Nechápu, jak se to dělá s dětmi na spol. příležitostech, kde nejde jít na wc - člověk jim člověk dá plínku, pro sichr, ale i batole menší, a když se to dítě pokadí, tak v poloměru 20 m to nelze zapřít. Jak se tohle řeší? Hodinu někde...??
Odpovědět