Může to bejt naopak - náš mladší po víkendových odloučeních se mnou byl jakoby uraženej a naštvanej - odmítal se mnou komunikovat a vyložila jsme si to tak, že jsem ho v jeho očích zradila, když jsem ho na tři dny opustila. Je fakt, že on nebyl v pohodě už když jsem odjížděla (byla jsme s nim celý dny skoro jen já a odjížděla jsem jednou měsíčně na prodlouženej víkend na jeden kurz). Pak se mu chování batolete se separační úzkostí vrátilo ještě v šesti letech a trvalo skoro dva roky!
Starší tohle nikdy neměl. Hned od narození jsme se u něj s manželem střídali, protože jsme oba potřebovali dodělat denní studium na škole, a jemu je dodnes jedno, s kym zrovna je - klidně by i jako malej zůstal na víkend u kohokoli.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.