24.7.2013 16:44:30 Da+Vi+Ma
pláč v kočáře
Hezký den,
mám obdobný problém jako v předchozím příspěvku.Náš 6 měsíční syn ukrutně ječí v kočáře.Ani to nemůžu nazvat pláčem,protože toto je ječení při kterém zaléhají uši.On vůbec nechce v kočáře spát,jediné u čeho usne je moje prso.Zkoušela jsem ho nechat vyřvat,ale on klidně půl hodiny řve až nemůže dýchat.Uklidní se,pokud ho vyndám z kočáru a nosím,ale usne až u prsa.Přitom dřív v kočáře spával klidně 3 hodiny.Problém je,že on špatně spí i doma.V noci spí,protože ho mám v posteli,ale jak z ní vylezu,je hned vzhůru.Přes den doma spí tak 20 minut,pokud ho dřív nevzbudí dcera.Ale pokaždé usne buď u prsa nebo pokud je hodně unavený,tak při nošení.Šátek doma mám,ale je teplejší a teď by mu v něm bylo teplo a navíc se bojím,že bych ho neuvázala dobře.Nevím už,co dělat a pravdou je,že někdy se mi kvůli tomu vůbec nechce ven.Omlouvám se pokud píši zmateně,ale zrovna jsme se zase kvůli pláči vrátili domů a já už jsem z toho dost vyšťavená,protože je to každý den.Teď mi spí u prsa,jinak bych ani nemohla napsat.
Odpovědět