Ahoj,
Joll tak hlavně, že jste to přežili ve zdraví a věřím, že tchánovci jsou šťastní, že se vám nic nestalo a nabourané auto je pro ně až to poslední...Leince se nedivím, že má z auta strach, taky bych měla....A pro sraz jsem všemi deseti, pokud se domluvíme, určitě bychom dojeli, malá je docela cestovatel, on totiž Paťa každý den začíná otázkou "kam dnes jedeme?"
a nejvíc miluje cesty MHD, auto ho nudí, takže občas jedeme jen tak někam bezcílně, malá moc nemusí kočárek, takže většinou se nosí v šátku. Akorát ty vedra jsou teda na cestování úmorné - po jedenácté už ven nevycházíme, až zase navečer
Lei - už jsem tam dala jednu fotku minulý týden, ale nestihla jsem to tady napsat.
A odplenkování, já jsem teda hrozná ostuda, kdybych si tady nepřečetla, jak jsou všechny květňátka bez plenek, tak je malý v plínkách ještě teď. Tak jsem si před dvěma týdny řekla, že to prostě musím vyzkoušet a prostě jsem mu plínku nedala. No a k mému překvapení to šlo jen s jedním počuráním, když zapomněl že plínku nemá. Od té doby vzorně hlásí i čurání i kakání
. No asi jsem to zanedbala, asi jsem ho měla učit mnohem dřív, ale přiznávám, že s novorozencem to pro mě bylo takhle prostě pohodlnější
Holky s miminky , chtěla jsem se zeptat - v těhle vedrech jenom kojíte, nebo dáváte i vodu? Já teda kojím kdykoli chce, ale stejně jako Patriček ani Šárinka moc často kojení nevyžaduje, napije se strašně rychle a kolikrát prso i odmítne, žádné usínání u prsa, nebo dudlání prsa jen tak neprovozuje, tak mám obavu, aby pila dost. Ale přibírá teda ukázkově, počuraná je taky skoro pořád, tak snad je to OK.
A ohledně dvouleťáků - ředíte pořád ještě mlíko? Já jsem teprve teď přešla z UM na normální a Paťovi nějak zachutnalo, mohl by ho pořád. Snažím se, aby nepřesáhnul 6-7 dcl za den, ale nevím, jestli i tohle není moc bílkovin....Zase on nejí vůbec sýry a z mléčných výrobků jí akorát bílý jogurt a občas ochucený tvaroh, ale určitě ne každý den, zase kousek masa má skoro denně....
A vůbec teď dost špatně jí, na každou otázku, co bude snídat, obědvat nebo večeřet odpovídá, že chce mlíko....
Ale říkám si, že jednak živený je dobře (má přes 16 kg) a taky že ty vedra chuti k jídlu moc nepřidají....