8.8.2013 20:31:16 Anni&Annika
Re: Míšené dítě
no nevim, ale nikdo z nas poradne nevi, koho ma za predky...co kdyz maji jako predky cikany i ty, co na to ted uz nevypadaji??? Ci nejake jizanske koreny?
Tatze bych synovi poradila, aby se dotycnych zeptal, jestli vedi na 100% ze nemaji i oni jako predky cikany ci nejake jizany.
Ma starsi dcera je sneda. Take o zadnem cikanovi nevim, jen o cast mych korenu z otcovy strany, co pochazi z rakouska. Hele, starsi dcera, kdyz se opali /a ze staci, kdyz se za sluneniho zareni projde venku/ je taky dost sneda, ac teda cikanske rysy nema urcite. A nikdy nezapomenu, kdyz se asi 10tileta vratila s babickou z ibizi /ukrutne opalena/, my byli navstivit zname na dovce, uz se stmivalo, my sedeli venku a vedle nas nemecka rodina, porad na nas koukali a nakonec jsme dostali otazku, jake to je vychovavat romske dite
...no rozesmalo me to a vysvetlila jsem, ze je to nase vlastni dite. No citili se desne a dite blize prohlizet a pry no jo, ani jako romka nevypada
. V zajmu bezpecnosti jsem ji naridila, kdyz nekde behala beze me, mluvit nahlas nemecky /treba s kamaradkou/. Tehdy tu bylo /u nas na severu/ dost mladych nacku. No nic se ji nestalo, jen se ji jednou vecer nejaky cikan zeptal, z ktere romske rodiny je
No ted uz vypadame vubec podivne. Muj ex mel aspon tmave hnede vlasy, ale muj nynejsi manzel se svetly, nase mala modrooka blondyna ja byla jako dite taky svetla a k tomu mame jednu snedou dceru
Klukovi bych rekla, ze jeho otec je ze slusne rodiny a ze je cech.
Odpovědět