8.8.2013 23:16:20 Dee Dee+2 kluci
Re: Míšené dítě výraz
No,ale to se přece nedělá tak, že se tam dosadí libovolná žena, která zase bude "manažeřit" komukoliv jinýmu. Tím se docílí akorát toho, že se na dotyčnou bude koukat skrz prsty předem. Navíc doazení bez ohledu na shcopnosti taky může znamenat výběr pěkný slepice.
To se dělá tak, že se schopným ženám vyrovná handicap jako v golfu a ony samy se rozhodnou, jestli chtějí "menažerovat", nebo se třeba věnovat dětem, nebo cokoliv jinýho.Třeba pružnou pracovní dobou, nebo firemní školkou,nebo nediskriminací dětných, nebo změnu firemní politiky, nebo korektní firemní politikou (např.nepořádání výhradně mužských výjezdních zasedání atd.)
Jinak řečeno-dejte ženám podmínky a ty schopné se inflitrují všude samy.
PS:Mám zaměstnání, kter ještě tak před 17 lety nedělala v ČR ŽÁDNÁ ŽENA. Před více lety už vůbec ne. Já nebyla nikým dosazena, sprostě jsem se tam vecpala, krčili rameny s tím,že až budu mít děti, že odejdu a už se nevrátím,ale "i tak dobrý". Jenže mezitím se změnil management a zkrácený úvazek není sporstý slovo stejně jako pružná pracovní doba a hle..najednou je tam ženských jak máku.
Odpovědět