10.8.2013 11:44:03 x x
Re: 6 měsíců
Vendy tak to ale vubec neni. Nevztahuj si to takto na sebe. Mozna kdyz budes premyslet nad tim co pises a jak to vnimaji ostatni nebudes se tak zabyvat vlastnimi starostmi. Ono je fajn se vypovidat ale jsou na svete i pekne veci. Kne dneska doktor rekl ze kdyby me ted operovali tak bych jim na sale mohla i umrit. Mam ted hromadu provlemu a snazim se myslet pozitivne. Jo zivot je nekdy tezky a neka smysl se trapit tim proc nekdo ma vic stesti nez ja. Ja chapu i holky ze je jim zatezko psat svoje radosti z deti kdyz Ty to mas blben ale prece mas i pozitivni zazitky. Clovek se nesmi utapet v sebelitosti a ver ze ja k ni mam taky sklony a obcas mam pocit ze je toho vic nez muzu zvladnout. Vendy urcite pis neni duvod proc bys nemela. Je to tvoje diskuse stejne jako moje a holek. Co ja jsem parkrar zaznamenala tak bylo to ze kdyz si nekdo.stezoval na pro tebe malichernost tak jsi hned psala neco ve smyslu ze ty to mas horsi. To mozna holkam vadi a svym zpusobem to.chapu. Vendy a neurazej se tady prece proti tobe nikdo nic nema...
Odpovědět