Marťo, obávám se, že nerozumím. Jak "bije v prsa"? Pokud někdo okázale dává najevo, že je jiný, je to prostá nezralost a byť si Niki a moje matka myslí opak, já se domnívám, že v drtivé většině případů z toho lidi vyrostou. Spíš mi někdy přijde, že na prosté konstatování někteří - najmě zde na Rodině - vyletí jak bodnutí do zadele, protože každé "to se mi nelíbí" nebo "to mne nebaví" berou jako povyšování se. Proč, ptám se? Mají sami pocit, že dělají něco slaboduchého, za co by se měli stydět? Je nutné, aby se všem líbilo totéž nebo aby všichni dělali a preferovali totéž?
Mmch., na mne nezkoušej, kolik toho vím o ostatních dětech zde, opravdu si pamatuju HODNĚ.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.