Vynadala jsem jednou asi 3-4 letému klukovi. Teda nejdříve jsem na něj hovořila klidně, ale když to nepomohlo, tak jsem hodně zvýšila hlas. Na klouzačce byla nahoře dcera (2.5 roku) a klučina stál za ní, dcera si chtěla sednout, aby se sklouzla a ten kluk do ní začal strkat tak, že málem spadla po hlavě dolů z klouzačky, klouzačka byla vyšší než je obvykle, tak jsem tam ze zdola nedosáhla. Dcera se naštěstí pevně chytila rukama a začala brečet - ten brek, když se bojí.
Ke klučinovi se nikdo nehlásil, až pak jsem zjistila, že jeho rodiče sedí na lavičce a celé to sledovali a nezasáhli (to je to, co mi vadilo, že kluk neví že to nemá dělat jsem vzhledem k jeho věku neočekávala). Já sice nemám své dítě na hřišti vždy 100% pod kontrolou, ale když vidím, že se hádá, či ubližuje někomu jinému tak zasáhnu.
Ale jinak si na rodiče na hřišti nemohu stěžovat, konflikty dětí řešíme bez problémů.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.