23.9.2013 11:49:33 Horama
Re: Na kolika plotýnkách současně vaříte?
Ve většině případů si se dvěma vystačím, ale už se mi stalo i to, že byly v provozu všechny čtyři a k tomu trouba (a na její další použití fronta). Záleží pro kolik lidí člověk vaří, jestli alespoň někdy dělá srazy více lidí s jídlem nebo aspoň "vícesložková" jídla, kde záleží na tom, aby to časově všechno dojelo pokud možno zároveň.
Pokud by to byla kuchyně, kde je dostatek místa pro normální desku se 4 plotýnkami a není to případ "startovacího bydlení", které určitě opustím nebo plánuju přebudovat, než se rodina rozroste, tak bych do dvouplotýnky spíše nešla.
P.S. Kdysi jsme s manželem mívali v jednom bytě takovou nouzovou kuchyň, která se skládala asi z metru skříňky, jedné nízké ledničky, na ní postaveném dvouplotýnkovém vařiči a nahoře pověšené mikrovlnky. Minimálně jednou měsíčně mi ty dvě plotny nestačili a pořádala jsem logistické manévry, abych na nich vystřídala hrnce. Pak jsme přikoupili takový ten multifunkční vařící-smážící apod. hrnec a ten to dost vylepšoval. (Ale co mám čtyři plotýnky, k ničemu ho nepotřebuji a byl v klidu darován.)
Odpovědět