Nasla jsem si tvuj profil na Fleru. libi se mi Tvoje veci - vypadaji kvalitne co do materialu i provedeni. Capacky bych si od Tebe objednala, a asi to i udelam, az budu resit darek pro ditka kamaradek. Ale z tech ostatnich veci, pro ty nemam vyuziti. Mincovky - nepouzivam, pro mne dalsi kram v kabelce (a ze jich je tam uz pozehnane), mince mam proste v penezence, kosmeticke veci v prislusne kosmeticke tasticce (o dost vetsi), bonbony netaham. Podobne pouzdro na mobil, takovou vec jsem mela naposled pred 10 lety, kdy jsem mobil pouzivala spis sporadicky. Pri souscasne frekvenci pouzivani se neminim zdrzovat s pouzdrem. A ze se mi mobil trochu otlouka treba v kabelce mi moc nevadi, beru ho jako spis spotrebni vec. Podobne ty male ""kabelky", co nabizis - taky bych pro nenasla vyuziti. Broze obcas nosim, ale v jinem stylu (kovove atp.). Co bych ja napr. v nabidce ocenila, by byla mala podlouhla penezenka - kreditkovka, kam clovek zastrci tu kreditku a dve bankovky, kdyz vyrazi jen s maloym psanickem do divadla/do baru/na ples. Tim chci rict, ze z meho pohledu nedelas nic moc spatne v marketingu, spis v sortimentu - asi bych spis nez 100 ruznych brozi zkusila nabidnout ruzne typy vyrobku. Na Tvem miste bych zkusila capacky trochu vic propagovat jako darek - lidi jsou casto bezradni co prinest na krtiny a ruzne oslavy s prcky. A mozna jeste k nekterym fotkam - treba ty u kabelek mi prijdou nepovedene, jakysi mrtvolny kus ruky svira tasticku. Vic by se mi libila fotka kabelky zvlast, pak fotka kabelky s par pohozenymi vecmi vedle ni (standardni velikosti jako mobil, kreditka, rtenka atd. ), aby mel clovek predstavu o velikosti tasky, a pak fotka postavy s tastickou v ruce ci pres rameno (zrovna u tech tasticek pises, ze maji nejaky popruh, ale ten tam vubec neni videt).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.