12.11.2013 10:11:39 remus
Re: Diktují vám (vašim prvnáčkům), jaké plnící pero smí dítě používat?
Hele zakladatelka nepsala nic o tom, že by nějaké pero už dítě používalo, psala jen, že učitelka Stabilo nedoporučuje, s čímž naprosto souhlasím, jsem z učitelské rodiny, nedoporučil by ho zakladatelce nikdo z nich. Já tu ta pera mám doma, tak to srovnání mám, jak se píše s koulí a jak se šipkou, spousta mých kamarádek taky nakoupila Stabilo, když pak tady u nás na návštěva zkusila u dětí Tornádo se šipkou, tak Stabilo letělo doma do koše, v podstatě celá ulice psala jen tímto perem, jedna kamarádka ze školy má levačku s dys poruchami, tohle pero začala na konci první třídy milovat, když konečně našla něco, s čím její dcera byla schopná psát. Zakaldatelka chtěla znát názor, tak ho má, mám vyzkoušeno celkem dost per, nejlepší prostě bylo celkem levné Tornádo Herlitz, mají ho normálně v papírnictví, jen pozor na variantu pro praváky a leváky, vydrží celkem drsné zacházení. Kdybych měla čas, tak sem hodím stránku z písanky, kterou s ním včera náš prvňák psal, ale nemám, dovařeno, padáme ven na sluníčko.
Odpovědět