Snapeová, první dva díly HP jsou fakt jak pohádky. A co třeba nějaký kratší Sekora? Brouk Pytlík, Uprchlík na Ptačím stromě, Pošta v ZOO, Kuře Napipi... větší písmena, hodně obrázků. Zrovna Pipi Dlouhá punčocha je dost tlustá knížka, tu asi za měsíc nedáte. Ještě mě napdlo tahle knížka:http://www.albatrosmedia.cz/obrazky-z-ceskych-dejin-a-povesti-d2.html Sice komiks, ale vzdělávací.
Já teda nemám měřítko, spíš mám problém najít pro třeťačku knížku, kterou nepřečte za dva dny. Už mi dochází fantazie, co jí v knihovně půjčovat, o prázdninách vyhrábla z naší knihovny šestý díl HP a louskla ho. Ale tady jsem se dobře inspirovala, zkusíme nějakého Verna, májovky, Foglara..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.