27.1.2014 17:44:34 espr
Re: Může exekutor zabavit úrazovou pojistku dceři?
no já nevím, kolegyně zřejmě nastupovala do práce od "pondělka" tzn. že si ty dva první dny v měsíci měla doplatit sama ne? Možná, že pro ní to byl nástup od listopadu...ale platnou orac. smlouvu měla prostě od 3. listopadu, nevěřím tomu, že by zaměstnavatel zapomněl. Nebo fakt prostě pracovala a uprostřed roku jí zaměstnavatel nezaplatil dva dny??? No to asi ne. Asi udělala chybu,.....no z hlediska genetiky není asi vyloženě nevhodná, ale že by zvyšovala genetický potenciál lidstva to asi taky ne....
...ne vážně to je fakt vtip!!!.....jasně že sem tam jsou ty exekuce neoprávněné, nebo opravdu za něco hodně dobře vymyšlenej podfuk do kterého se lidé nechají uvrtat. Já jsem jenom chtěla říct, aby si ženský lépe vybírali své chlapi, protože když pak vidím jak jsou z toho neštastný a kolik je z toho problémů tak je mi to fakt líto....a navíc to zasáhne i děti...v každém ohledu, a třeba tahle exekuce v případě pojistky když se stane něco dítěti
....
Exekuce za nezaplacený lístek v tramvaji a nebo podobné ale považuju za správné exekuce a ten kdo se nedokáže ve společnosti přizpůsobit pravidlům (tj. zaplatit,nebo hlídat si adresu tak aby byl dohledatelný pro úřední dopisy a pod) tak prostě má prostě někde problém....asi přežije na opuštěném ostrově ale ve městě s MHD asi těžko
Odpovědět