7.5.2014 8:09:09 Gerberka1
Re: opakovana nachlazeni - co chtit vysetrit?
Ahoj, souhlasím s Bromelií...
já to naprosto přesně takto měla po nástupu do práce - a to nikoliv "jenom" 4 měsíce, jak ty píšeš, že od ledna, ale od září nonstop až do června!! ten první rok byl příšerný....v podstatě jsem byla "zdravá" tak max. týden a pak nanovo - právě ta opakovaná nachlazení....taky jsem byla různě po dr., 2x jsem měla antibiotika, na plícním mi brali sputum (vzorek hlenu) - nic se nezjistilo. Ale tam mi "aspoň" předepsali Biostim - na podporu imunity, je to tuším bakteriální lyzát...
jinak v samém zoufalství jsem se upnula na pití čerstvé graperfuitové šťávy - každý den ráno skleničku, věřila jsem, že to pomůže
a takto jsem to poctivě pila snad 2 roky....
druhá sezona byla už o kousek lepší - byla jsem aspoň měsíc dobrá, to byl úspěch. no a pak zase lepší...
Zajímavé, že po druhé mateřské (to jsem šla až za 4 roky, co jsem byla v práci po prvním) jsem čekala to stejné (myslím tu katastrofální nemocnost) - a nic, byla jsem už zocelená a nic nechatala.
Je to tou "izolací" od bacilů, virů...stoprocentně!!
I ta psychika hraje svou roli....já jsem se sice moc těšila do práce, ale strašně se nervovala kvůli synovi - nikdo nám ho nehlídal, od prvního dne musel chodit i se spaním, prostě jako "skok do tmy", kdy jsem nevěděla, jak se vše zaběhne atd. atd....je to určitě i psychika.
Výborný je ten preventan, pak i Citrovital (graperfuitové kapky), kapky Echinacela aktiv (krom echinacei je tam i ženšen + něco dalšího)
Odpovědět