| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : červen 2014

21.7.2014 11:15:23 Miri+L&M&K

Re: Novinky

Zuzi, s tou fotkou jsi začala dobře. Na začátku a na konci musí být špičatá závorka.
A už máš marmeládu hotovou? To asi aby ses doma nenudila. Já miluju meruňky, asi bych jich polovinu sežrala ~y~
Tak to je Matoušek rychlík, já měla kluky lenivý. Opravdu mezi 5.-6.měsícem se teprve začali přetáčet na bříško. A to už jsem opravdu oběma pomáhala a vysvětlovala, jak se to dělá. Aby jsme náhodou ještě nemuseli cvičit vojtovku. Byli pomalejší ve všem, tak jsem na Kačenku zvědavá. Ono to tedy vůbec nebylo na škodu, déle jsem si užila klidu, nemusela jsem je všude honit ~t~
Jinak potvůrka už nechce usínat sama, ponejlépe u kojení. Když je manžel, tak jí chvíli pohoupe na ruce a spí. Jakmile jí mám já, tak ví že mám na hrudi dva dudlíky ~j~ Jinak spí většinou 2-3hodiny, vyjímečně si hodí čtyři a dokonce spala asi 2x pět hodin v noci. Já pak měla ten zánět, tak jsem si říkala, jestli to nebylo taky z toho. Jsem spala a vykulila jsem oči, když jsem počítala, že po pěti hodinách vstává. Nyní si natahuji budíka na max 3h a jdu si odstříkat, pokud se neprobudí sama.
Je tu někdo, kdo chce ještě další dítko nebo jste všechny se třemi už skončili? Já tedy určit končím, cítím se tak nějak naplněná...chtěla jsem tři.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Novinky Maci1 16.7.2014 21:40
*Re: Novinky Miri+L&M&K 17.7.2014 18:22
**Re: Novinky Miri+L&M&K 17.7.2014 18:25
***Re: Novinky Zuzaniela 18.7.2014 14:7
****Re: Novinky Zuzaniela 18.7.2014 14:8
*****Re: Novinky Zuzaniela 18.7.2014 14:15
******Re: Novinky Zuzaniela 18.7.2014 14:16
*******Re: Novinky Miri+L&M&K 21.7.2014 11:15
****Re: Novinky Zuzaniela 18.7.2014 14:8

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.