19.9.2014 19:38:31 Linda V.
Re: .
Jejda, tak jsem myslela, že jsem tu byla nedávno (fakt před chvilkou) a vidím, že jsem příspěvek napsala naposledy před měsícem! A malá se za dva měsíce má narodit, letí to strašně rychle... Na mateřskou nastupuju 1. října, těším se, ale jak to letí, mám zároveň trochu obavy, jestli to mateřství zvládnu, hlavně porodu se dost bojím.
Nakoupeno už mám asi vše, mám haldu oblečků, věci z drogerie, kosmetiku, všechno, kočárek na cestě... Jen musím ještě dokoupit něco v lékárně, musím přesně zjistit co. Zatím se moc nevyznám, nevím, jestli miminku kupovat něco na případnou teplotu, nevím, jestli koupit odsávačku na rýmu, nebo jestli až by rýma byla... Jo a přebalovák. Jinak do začátků jsem si koupila papírové pleny a postupně budu přikupovat a zkoušet už látkové (teda...takovou mám představu
), radši jsem do toho dopředu nic neinvestovala, abych neutratila deset tisíc a pak by z toho třeba nic nebylo.
Jinak jsem byla na kontrole min. týden, miminko mělo 1500 gramů - ve 31. týdnu. Doktorka říkala, že je to naprosto ok, tak doufám, že se mi nehodlá narodit nějaký obřík.
Sama jsem úplně v pohodě, o těhotenství ani nevím.
Odpovědět