Pracovní deska do kuchyně - světlá x tmavá
jaká je praktičtější barva pracovní desky do kuchyně? Světlá nebo tmavá. Naposledy jsem měla takovou napodobeninu žuly/mramoru a bylo to praktické, protože na tom nebyl vidět žádný drobeček ani vylitá voda, ale... /časem mi to začalo vadit, protože se stalo, že jsem tam položila něco čemu to vadilo, třeba chleba do kapek vody nebo ubrousek na svačinu do mokra nebo hrnec na drobky, které pak nevábně páchly, když jsem to dala na plotýnku/, teď se rozhoduji mezi téměř černou deskou /vypadá jako školní tabule, na které jsou napsány příklady/ a napodobeninou dřeva ze starých bedýnek s písmenky, ta je ale celkově pohledově světlá. Raději bych tu černou, protože bude šedá podlaha a nechci to tedy kombinovat s hnědou. Ale bojím se té černé desky, aby to nemělo nějaké nevýhody-je dost tmavá, nebude to vadit? Máte někdo hodně tmavou pracovní desku? Nelitujete?
Odpovědět