Tak u dětí budu předpokládat, že budeme fungovat jako rodina - tudíž se bude podílet na péči o děti - můžeme se taky domluvit, že bude pouze a jen vydělávat a starat o děti se budu jen já. Ale je to o dohodě. Kdežto v tomto případě přišel se psem, pisatelka řekla, fajn, je to jeho miláček, proč ne - a ono se najednou ukázalo, že o svého miláčka se partner nechce starat, protože má hodně práce. Kruci - jak může někde předpokládat, že v případě psa budu s radostí uklízet po něm hovna větší než lidská a komplet převezmu péči. Já osobně bych vůbec nepočítala s tím, že když dovolím ve svém psa, že se tím automaticky myslí, že se o něj budu starat. Jasně, výjimečně ho vyvenčím, ale sbírat po něm nic nebudu. Já po dceřině psovi taktéž nic nesbírám, já se o něj postarám, pustím ho na zahradě, ale bobky pak musí sesbírat ona - to já teda skutečně dělat nebudu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.