Nemám ráda psy, byť jsem pod vlivem osudu musela x let také s jedním sdílet domácnost. Chlapa se psem bych do svého baráku buď nenastěhovala nebo jen za naprosto jasných podmínek daných hned na začátku. Já jsem zase kočková a přítel kočky nesnáší, takže bych mu taky domů kočku nenastěhovala.
Bobky po cizím psovi bych teda rozhodně neuklízela. Pokud na zahradu v zimě nechodíte, nechala bych ho, a´t to uklidí třeba jednou týdně. JEště teď bych se s ním domluvila, jak to bude na jaře. Ale chápu, venku je celkem pěkně, taky jsem dneska vylezla na zahradu a už mě svrběly prsty - vypadá to tam spíš jak na začátku března, než jak v půlce ledna.
Pokud by to pro něj byl problém, asi bych ho zase odstěhovala.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.