Tak ono není čemu se divit,stačí rozhlédnout se kolem sebe,a vidí stovky dospělých,kteří se neumí zabavit ničím jiným ne mobilem.Já to vidím denně v tramvaji-já v tramvaji časopis,půlka tramvaje mobil v ruce a mastí,mastí a mastí.....Kolikrát si říkám,co by ty lidi dělali,kdyby mobily nebyly.U těch puberáků je to pochopitelnějí ne u dospělých.Moje děti by taky věčně seděly na tabletu,taky musím omezovat.Po deváté večer u mají tablety zakázané,během dne omezuji také.Třeba včera jsem je na tři hodiny vytáhla ven,na skate a na kolo.Ale u nás jetě omezovat mohu,neb dětem je pět a jedenáct,ovem jak to bude a nastoupí skutečná puberta nevím.Já myslím,e těm od patnácti vý u se moc nařizovat nedá.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.