28.1.2015 21:43:39 úča
Re: Vaši oblíbení současní spisovatelé
Lety jsem se vyrovnala s tím, že jsem:
- žena a nevyvedená dcera, měla jsem být syn a jako dcera se přinejmenším víc snažit, zjistila jsem, že nejlepší odpověď, byť dost neuctivá je Fuck off.
- nábožensky založený člověk - to bylo peklo, žiju mezi přesvědčenými ateisty, považující i velmi mírné a flákané náboženství za pusté tmářství, v tom mi pomohla určitá synergie s manželem.
- feministka - jsem bojovná ultrafeministka, která považuje ženu v domácnosti za člověka rovnocenného komukoliv jinému a mateřství a udržování domácnosti za práci.
- intelektuálka - vážím si svého vzdělání a bezostyšně ho používám, klidně i jako zbraň v konfliktních situacích a navíc ještě, dost drze, ho nezpeněžuji, což si myslím, že je intelektuálství v čiré podobě, slušná drzost
- učitelka - největší haluz a jízda hned po sexuálním životě a hudební tvorbě :-D
Nevyrovnala jsem se s tím, že jsem:
-ošetřovatelka nenávistných seniorů - jsem z nich na palici
- chudá - sice bych chtěla říct, že mi to vůůůbec nevadí, ale občas mě to ukrutně s..e
- se nenaučila hrát virbl na tympánech, zní to šáhle, ale fakt mě to dodnes žere
- obyvatelkou krajiny plné psích hoven. Asi se mi nikdy z toho nepřestane zvedat žaludek.
Odpovědět