z uvedených hlavně Umbetro Eco Koukolík taky hodně dobrý autor, ale já si pod spisovatelem představuju autora beletrie a od Koukolíka beletrii neznám
(ostatní v seznamu, které znám, ale také nejsou špatní)
a jiní? napadá mě třeba Colleen McCullough Waltari sice nežije, ale beru ho také jako současného
Autory, od kterých jsem nečetla víc jak 2 knížky neuvádím, to je na posouzení málo
a oblíbené mám i autory zcela oddechové literatury, třeba Vondrušku nebo Forsytha a bylo by jich mnohem víc. Zvlášť ze sci-fi a fantazy by byl seznam hodně dlouhý, z novějších třeba Martin, Sapkowski, nedávno mě nadchla Kadlelečková
A samozřejmě nelze zapomenout na dvě spisovatelky. Jana Divišová ve všech svých identitách a Petra Neomillnerová.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.