Re: Nová kuchyň v rámci rekonstrukce - poslechnout hlavu nebo srdce?
Hele, já jsem si dala na rekonstrukci finanční limit. Co se vešlo, tak jsem udělala, i když jsem musela měnit priority - třeba místo nové koupelny jsem udělala kompletní rekonstrukci elektriky.
Dál už jsem finančně nešla, i když mě samozřejmě mrzí, že není dodělané všechno... Ale další investice dělám postupně, vždycky když našetřím...
U mě vyhrál rozum, kdybych měla udělat všechno, co "by ještě se chtělo a mělo", tak tam utopím další min. půl milion. Nevadí mi to. I tak to byl strašný zápřah. Dodělávám postupně.
Chudinka nová koupelna, po které jsem od začátku "nejvíc" toužila, doteď není a asi hned tak nebude - prioritu letos bude mít zahrada... Ale, jak říkáš, stará koupelna je furt ještě dobrá (asi 10 let)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.