Chtěla bych ještě studovat, ale bojím se, že to nezvládnu
Mám maturitu v jiném oboru, než v kterém budu teď pracovat. Tento měsíc budu začínat kvalifikační kurz a už nějaký čas si pohrávám s myšlenkou doplnit si vzdělání (hlavně proto, abych měla víc, než jen nutné minimum), ideálně v podobě nějakého pomaturitního studia, VOŠ nebo něčeho takového. Ale. Já už jsem prostě předem vystresovaná, že to nezvládnu A mám obavu vůbec se do něčeho pouštět, ze strachu že na to nebudu mít hlavu, nervy, dostatek času (při práci a dvou malých dětech) a jánevímícoještě. A v neposlední řadě - má to vlastně ještě cenu? Věkově sice ještě nejsem úplně za zenitem, do třicítky mi ještě pár let zbývá... Ale co mě nejvíc svazuje je moje povaha, úzkost a sebedůvěra na nule. Má smysl se do něčeho vůbec pouštět?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.