Re: Chtěla bych ještě studovat, ale bojím se, že to nezvládnu
vlastně jsem taky přemýšlela, že si dodělám VŠ, vnímám se v tomto směru tak nějak nedokončeně. Vlastně už jsme byli domluveni s bráchou, že do toho půjdeme spolu (on končí letos, bude státnicovat a bude Ing., ale chtěl si dát ještě jednu školu) ... jenže nevím, jestli se mi podaří překonat vrozenou lenost (kdysi mi jeden moudrý člověk řekl, že vysokou udělá spoustu blbců, ale žádný lenoch a přesně tak si i myslím, že to je ), a pak, bylo by to na úkor mých koníčků, které už mi tak seberou většinu volného času, tak si říkám, jestli by mi to stálo za to, místo vyběhnutí do hor, si sednout doma s knížkou a nemůžu se rozhodnout. A termín se blíží. A já se spíše kloním k tomu, že už to nechám mladším
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.