Nejurazlivejsi kompliment meho zivota byl, kdyz....pred 12 lety se ke mne jednou v nocnim klubu, kde jsem byla nejmin rok pravidelnym navstevnikem 1-2x tydne, pritocil mlady pan a obdivne spustil: "Jeste jsem Te tady nikdy nevidel!" Ja: "Chodim sem tancit kazdou stredu a casto i v sobotu." On: "Tak to vypadas dnes uplne jinak, strasne Ti to dneska slusi- byla jsi na plastice nebo tak neco?"
"Ne, Ty blbe, jen jsem vyjimecne namalovana - trochu jsem premazla rasy rasenkou a rty konturovaci tuzkou."
To bylo doted. Vcera to pretrumfla moje starsi dcera (8,5): "Mami, babicka je mladsi nez ty, ze - kolik ji je let?" Tchyni je 71!!
"Ne, je ji 71. Proc myslis, ze je mladsi nez ja?" Dcera: "Ona ma prece daleko min vrasek!" Ja v duchu:
Zmohla jsem se jen na priblbly pousmani a poznamku: "No ony ty vrasky na cele vznikaji casto pri mysleni a premysleni, tak ty babicka nema..." Dceri to nastesti nedoslo a ja mam opet dalsi predsevzeti chodit spat driv a netrajdat v noci po webu....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.