17.3.2015 10:37:58 Anni&Annika
Re: Nejlepe nic nemít :-)
to rikala jedna exmanzelova teta..nejlepe nic nemit nebo umrit s dluhama, aspon si na tebe deti vzpomenou, az je budou splacet
Jinak k deleni....myslim si, ze si kazdy vlastnik nejakeho majetku muze se svym majetkem nakladat, jak uzna za vhodne. A pokud se rozmysli a usoudi, ze s tim nenalozi za ziva /treba cestovanim ci co ja vim/, ale ze to odkazou/daji tomu a tomu, je to jen jejich vec.
Ja jsem vyrostla v rodine, kde se na majetek a deleni moc nehraje. Vsichni sourozenci vime, ze ten a ten je v obdobi, kdy potrebuje a kdyz rodice chteji, tak mu financne pomahaji. Nikdo proti tomu nikdy nerekl slovo. Vsichni vedi, ze kdyby byli ve spatne finanacni situaci, pomuzou rodice jemu. Pokud jednou rodice nebudou, budem tak fungovat /a opravdu jsem o tom presvedcena/ navzajem.
Takze je mi uplne jedno, kdo ten byt jednou podedi. Predpokladam, ze se sejde rodinna rada, zhodnoti situaci svou a svych deti a pokud ho nikdo nebude potrebovat, byt se proda a penize rozdeli. Pokud ho jednou bude kdosi z rodiny potrebovat, byt se mu necha. Vyplaceni se necha na dotycnem. Bud nic /pokud na tom nebude dobre/, ci cosi symbolickeho, co by ale dotycneho zivotne neohrozilo.
...me by uplne stacilo par knih z otcovy knihovny
Odpovědět