7.4.2015 11:57:24 Aefik
Re: Aprílové Velikonoce
Ahoj Lefff,
teda letosni Velikonoce fakt staly za to,co se tyka pocasi
nastesti nam to nevadilo,jedeme druhy kolo nestovic,tentokrat Tobik.Ma trochu horsi prubeh,vyssi teplotu a vic pupinku,ale to zvladneme.Zajimavy je,ze dvanactilety nejstarsi dite bylo ve ctyrech letech ockovany jednou davkou Varilrixu,dle serologie nema dostatecnou ochranu pred nestovicema,protilatky prilis nizke,az zadne.Ale zatim nic,ani pupinek.Tobiasek je dostal na den presne po 14 dnech.Takze ted jsem uplne rozpolcena - samozrejme jsem ho nikdy nemela nechavat ockovat a nechat ho nestovice taky prodelat,ale stalo se a jeste k tomu blbe
a ja fakt nevim,nechat to byt a riskovat,ze treba ve triceti onemocni nebo ho treba v 15 letech nechat zase ockovat tema dvema vakcinama
Jinak na chalupu jsme odjeli a deti hledaly na zahrade,kde jim zajicek schoval sladkosti a boticky.A vlastne jsme si i to hnusny pocasi uzili,v nedeli jsem byla jeste behat a pak jsem uz nevystrcila nos,cetla jsem si,hrali jsme karty,pexeso,atd..
Ta jatecni vaha me pobavila
co je to dieta podle Macingovy?Mozna ji drzim a ani o tom nevim
A ZOO zavidim,my nejdriv za 14 dni
A zprava od byvalyho je pro me neco jako sci-fi,ja jsem vlastne letos s MM DVACET let
Odpovědět