9.4.2015 14:32:23 Lefff
Re: Aprílové Velikonoce
Římský kmín dávám podle toho, jaký zrovna mám. S celým se nemelu. Zázvor dávám čerstvý, nadrobno pokrájený. Na 400g zeleniny cca velikost palce. Po chvíli na olivový olej přihodím česnek na plátky a pak tu podušenou brokolici (nebo fazolky). Pokud mám slaninu, začínám slaninou.
To vyšetření bylo nakonec úplně v pohodě. A to ne proto, že by mě něčím zhoukali
, takovou výsadu jsem neměla. Měla jsem s sebou K. (tu mi na recepci pohlídala jiná sestřička), takže mi nemohli aplikovat nic do žíly, jen ten sprej do krku. Dostala jsem dvě dávky a byla ráda, že je mám, protože vyšetření příjemné rozhodně není. Lékař i sestra byli úžasní a prý jsem byla vzorná a dneska nejklidnější pacientka. Což ovšem nabourala sestra z vedlejšího kolonosálku, která přišla se slovy "Slyším, že se tu vyšetřuje..."
Tak jsem se omlouvala potřetí. Ještě jsme si stihli všichni tři popovídat o porodech. Výsledky budu mít za dva týdny a už teď jsem rozhodnutá jim něco upečeného přinést. Takový lékařský přístup bych brala všema dvaceti všude.
Poslouchám to album od Kalle a nemůžu se rozhodnout, jestli bych při skutečném poslechu (a ne teď, kdy mi tu ječí děti) viděla psychedelickou spirálu, nebo prostě jen relaxovala a usnula. Zvláštní muzika...
Odpovědět