Lefff,tak to jsi borec
Vysledky budou tutove ok,urcite to uz "od oka" vypadalo dobre,ne?
a byla jsi na Bulovce nebo v ty poliklinice Mazurska?
Mne delali endosono,to se dela fakt megahadici proti obyc.fibroskopu s odberem ze slinivky,tak nevim,jestli bych to zvladla bez toho tlumeni,asi ne
a vubec netusim,co bych delala,kdyby se mi nepodarilo sehnat hlidani pro Tobika,protoze on je celkem nestandardni a tezce fixovany na me a MM a rozhodne by se hlidat nikym cizim nenechal (a na tom pracovisti,kde jsem byla,bych se snad i bala se na tu moznost zeptat,sestry nic moc,dr.nastesti skvelej),vlastne jsem kvuli tomu odpiskala i tu praci od ledna,protoze zvykani si ve skolce vubec nedaval - a to tam mam znamou
moje jedina sance jsou bud babicky (ale mamka stale pracuje a tchyne se na to moc nadsene netvarila...) nebo ta skolka s braskou,ale ta bude v nejlepsim pripade od zari anebo hlidaci pani,jenze ty bych pravdepodobne odevzdala velkou cast vydelku a to zas tak nutne do ty prace nepotrebuju
Ovsem dneska se definitivne potvrdila moje uz totalni degenerace mozku - kdyz jsem odchazela na RD s Tobikem,nastrelila jsem si mesicni castku prispevku 7600kc,s tim,ze tech celkovych 220tisic vycerpam trochu driv,ale nevadi,pujdu co nejdriv do prace...Postupne jsem uplne zapomnela,ze by bylo dobry si ten prispevek snizit,aby to teda nejak vyslo do konce kvetna.A to mi minuly mesic prisel doporuceny dopis z UP,ze mi snizili davku na 7200,jenze mi nedoslo,ze uz se jedna o posledni mesic,naopak jsem si rikala,jak se o to pekne postarali
Ani mi nejde o samotny prispevek,spis o to,ze kdyz jsem vycerpala ten urceny obnos,jestli ted po me pojistovna nebude chtit zdravotni pojisteni
a vlastne jeste socialni...
Musim tam zavolat.
Naplanovala jsem si tak pekne duben a kveten,do toho ty nestovice,ze do prace fakt neeeee
Taky posloucham Kalle a priklanim se spis k prvni moznosti
jinak posloucham jiny styl hudby,spis neco riznejsiho ve stylu Nirvany,Faith no more nebo aspo U2,ale to Kalle mi proste sedne,ta holka ma nadherny hlas a jen s tou kytarou
Az se zase dostanu na nakup,tak musim zakoupit zazvor a zeleninku a zkusim ty recepty
uz jsi zacala s tou Macingovou?
A kdepak mame Jancu?