Re: Aprílové Velikonoce
Dobrý cíl Leff, budu ti držet palce!
Snad už ti to pak žádné další těhotenství nezkazí.
No trochu jsi mne zaskočila s tou tříletou, vy něco cíleně trénujete? Co by vlastně měli ti prckové ve 3. letech umět? Jinak u nás je to s tím "maminkováním" taky takové, když jsme tam my, tak si tatínka skoro nevšímá a všechno musíme my, tedy přesněji Miky je samo jednička, když není k dispozici, tak jsem dobrá i já
, pak Katka a až po ní teprve tatínek
, no ale Dryjáda nás ujišťuje, že pro Matyho i přes jeho protesty je pravidelné ježdění k tatínkovi prospěšné, jen to musí mít řád a musí to být pro něj přehledné, takže počet nocí rovná se počtu magnetek na lednici, které každé ráno přelepí a on má tak představu, kdy se vrátí domů k maminkám
. Naopak nám nedoporučila společné dovolené, prý to v něm vyvolává naději, že bychom mohli žít všichni pohromadě ( už s takovou teorií fakticky přišel za tatínkem " tatínku, proč nebydlíš se mnou a maminkama v Praze?! , já tě mám rád"
), máme se prý nastavit do režimu rozvedených rodičů... no naštěstí to všichni bereme pozitivně, taťka s námi chodí na sezení a suprově spolupracuje, tak snad to prckovi co nejvíc usnadníme!
Odpovědět