jsem jak říkáš VŠ učitelka, mám 18 hodin týdně přímé výuky, semetr skončil minulý týden. Za sebou mám již zápočtový test s 350 lidma a mám právě před sebou rozpis na zkouškové obobí. Kromě 6ti dnů každý den zkouším svých 350 studentů nebo zkouším u státních zkoušek (jen pro představu být u státní zkoušky znamená směnu od 8:30 do cca 19h. večera příméhou soustředění, někdy i déle zejména, když studenti neumí). Zkouším písemně tzn. vše si pak tahám domů a moje večery si nikdo neumí představit. Všechny tyto věci také mají svou administrativní část tj. všechny zápočty a zkoušky musíš zapisovat do systému studentům a pak také papírově studentům do indexu. Do toho také musíš být připravena na 2. a 3. pokusy a na to, že studenti chtějí svůj test vidět. Vedu bakalářské práce. Do září mám odevzdat skripta ke svému předmětu o min. rozsahu 100 stran. Na konference se zatím nehrnu (neumím pořádně jazyky), ale publikovat mě nutí. Mohla bych psát ještě dál a dál, ale tohle je to první co mě napadlo. Jen výuka tj. dvě přednášky týdně a 14x cvičení je na Bohnice. A protože mám zatím jen doktorský titul mám za to vše 14 tis. a nějaké drobné. No neber to za těch 8 týdnů dovolené.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.