7.6.2015 21:59:18 Fren
Re: Občerstvení na oslavu - příprava předem
Nechápu některé nátury - za každou cenu se honit a štvát,jinak by to nebylo to pravé české asi.
Když vyděláváš a jsi tak moc pracovně vytížená,tak určitě vyděláš tolik,aby sis život mohla nejen ulehčit ale i zpříjemnit.Krom té sekané k obědu mám ještě další návrh - naložit masa do marinády,kterou máš hned hotovou - vajíčko,trochu eleje,česnek,majoránka,sůl,magy,pepř,sl.+pálivá paprika,masa mohou být naložená i více dnů v lednici a na pánvi to máš opečeno raz dva.K tomu třeba bramb.s tatarkou,mnamozní a křehká masíčka.Maarinádu si můžeš upravit dle vašich chutí nebo podle toho co komu dělá/nedělá dobře.
No a jako následný dezert ke kafi bych nechala upéct dobrý dort či jiný zákusek třeba na plech,a k večeři nechat si udělat třeba oblož.mísu z čeho budeš chtít.Dnes se tyto služby přeci běžně poskytují,tak proč to za každou cenu lámat přes koleno a prostě se jen netěšit?
Já takto jednou mamce taky připravila narozeniny - vč. oběda s tím nakládaným masem,z domu jsem ještě přivezlo bramb.salát (já tedy měla čas ho dělat),od známé cukrářky jsem jí nechala upéct pařížskký dort.Spokojenost veiká.
Odpovědět