18.12.2015 19:03:35 zerat
Re: Fenka z útulku se ohání po dětech poraďte prosím :-(
Veroniko, hele je to teriér. Nevím, jak velký, ale i malý teriér umí být výživný - ta naše je maličká, ale duchem jako buldok
. Opravdu se poohlédni po nějakém zkušeném chovateli, který vám bude radit, jak na ni. Kdoví, jak byla socialozovaná atd. atd. Já jsem třeba už za svůj život měla dva psi a ani jeden nebyl tak strašně paličatý, umanutý... Mám tu naši jorkšírku 3 roky a dnes je to můj pes s naprosto nejlepším chováním, poslušností... ale vděčím za to x opravdu skvělým chovatelům, kteří nám pomáhali, jak na ni. Nemůžu říct, kdo nám pomohl nejvíc, ale asi nejzásadněji mi pomohla jedna paní tady z Rodiny, která má chovatelskou stanici už nevím, jaké malé rasy pejsků a zároveň má chovatelskou a cvičící (či jak to říct) stanici pro záchránářské psy a tuším pro psy pro slepce... tahle paní zachránila naši psici před návratem chovatelce, protože její umanutost a nechtění ustoupit od svých návyků už nás přiváděla k šílenství. Tahle paní nám pomohla ji všech těch jejích umanutostí zbavit a díky ní si myslím, že je dneska taková fajn jaká je
Odpovědět