není to jen o technicích, spousta studentů se netají tím, že ke studiu si vybrali záměrně ten nejlehčí obor dle jejich hledisek,protože hlavním důvodem studia je u nich přece prodloužit si mládí,tož tak a tento názor znám i osobně ze vzdálenější rodiny; a rdiče těchto dětí je už vůbec neřeší,už jim prý bylo 18 tak at si dělají co chtějí,taky názor,na to ovšem už nemám co říct a chce se mi z toho jen - ve skutečnosti jsem ráda,že nejsem jako oni a taky že nedopadnu já a moje děti jako oni a jejich děti,které už dnes,kdy měly být ve třetáku,tak začínají po několikáté prvák a studium prokládají s různými úklidovými pracemi,rozvážením pizz,tak nakonec pro takové bude jednou třeba zamětnání v call centru ještě velkou výhodou
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.