Mandelinko, neříct kolik bereš není maloměšťáctví. Podle mě je maloměšťáctví očekávání, že všichni mají právo vědět všechno. Vem si, že ve firmě dáváš někomu plat podle jeho schopností a je to smluvní věc. Může se stát, že dva chlapi mají podobnou práci, ale jeden má o 3 tisícovky míň než druhý. Myslíš, že je to proto, že si plat vzájemně neřekli a nemohli se bránit? Co když ten druhý má oprávněně víc, kvůli tomu, že má víc pracovních zkušeností? Já fakt nevidím přínos v tom, aby každý známý a široké příbuzenstvo vědělo, kolik mám na výplatní pásce. Neví to moji rodiče, stejně jako nevím já jejich výplatu. Tuším, ale nevím. Jo, taky to má výhodu, že odpadá očekávání, že vše zaplatím a účet v restauraci budu vždy platit já, protože víc vydělám.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.