14.5.2016 8:14:34 Cimbur
Re: Je správné hájit svoji krev za každou cenu?
Ono je těžký přijmout, že někdo, třeba i z širší rodiny, se kterým vás pojí hezké vzpomínky a společné zážitky, je prostě zmetek, morálně se pokazil natolik, že už se s tím asi nedá nic dělat. Když je to vlastní dítě, je to asi tak těžké, že většina lidí se snaží dotyčnému dál pomáhat a doufá, že se změní.
Babičku obdivuju a chápu. Když před lety jedna osoba z příbuzenstva opustila kvůli milenci děti a odešla "za štěstím", pokoušela jsem se ji chápat a nerozuměla jsem reakcím některých příbuzných, kteří ji tvrdě odsoudili. Po letech bohužel dotyčná pokračuje takovým způsobem, že i mě je jasné, že udělala obrovskou chybu a také i nenapravitelně poškodila svoje děti.
No teď před měsícem ze mě vymohla i větší obnos peněz s velkými sliby - od té doby dělá mrtvého brouka a ani podepsanou smlouvu už mi nezaslala - poslední zpráva od ní byla před deseti dny - že už koupila známku a zítra ji nalepí...
Od té doby nereaguje. Jo, všechny jste to říkaly a já v ní pořád viděla tu o pár let starší kamarádku z dětství.
Odpovědět