25.7.2016 15:46:37 Olivka78
Re: Parkování letiště Ruzyně
Ahoj! Chtěla bych trochu oživit tuhle diskusi, pokud se nebudete zlobit. Rád abych nějaké aktuální informace o parkovištích. Za poslední 4 roky se objevilo pár nových a zajímalo by mě, jestli s nimi má někdo nějaké zkušenosti. GP sice bude nejspíš pořád nejoblíbenější, ale zdaleka ne nejlevnější. Koukala jsem na ceny a četla jsem i jeden článek o parkování - http://neutralne.cz/jak-nejlevneji-zaparkovat-co-nejblize-u-letiste/ , kde se píše o nějakém srovnávači cen parkovišť - www.parkingunit.com Znáte někdo něco takového? Netušila jsem, že něco takového existuje. Zkoušela jsem tam zadat parametry a jako jedno z nejlevnějších mi to našlo například parkoviště v Řeporyjích U Výkupního střediska - www.zaparkujteuletiste.cz . V tom srovnávači jsou sice i nějaké recenze, ale nevím, jestli se tomu dá příliš věřit a spíš bych dala na něčí názor nebo dodporučení... Myslíte, že je v pořádku orientovat se hlavně podle ceny? Znáte někoho, komu se někdy něco stalo s autem? Sice se o tom píše v jednom kuse, ale říkám si, jestli nejde jen o boj mezi parkovišťmi... Co myslíte?
Odpovědět