" já jsem v druhé větě souvětí napsala, že se to demokraticky akceptuji(že i blbec volí)" - a kde bereš tu jistotu, že ten s jiným názorem je blbec? Co když jsi ten blbec ty?
"byť se obávám, že na to demokracie zajde." - toho se nebojím - ono když vládli králové, diktátoři, duchovní vůdci - také to mnohdy skončilo pěkným průšvihem
"Tenhle zlozvyk vykusování slovních spojení coby domnělých citací je na Rodině hodně rozšířený." - jaképak vykusování. Z celého tvého souvětí čiší pohrdání lidmi s jiným názorem. Nekopírovala jsem ho celé z důvodu úspory místa a přehlednosti
"A i kdybych to nedodala, tak to bylo odpovědí na to, že někdo burku prostě nechce." - burka (hadr zakrývající ženě celý obličej) rozhodně nemá v evropě co dělat. Z vícero důvodů. (s vyjímkou závoje nevěst - to je evropská tradice - i když už to také není moc vidět. Stejně jako černé závoje vdov na pohřbech)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.