22.11.2016 12:10:59 Půlka psa
Manžel odjel a nechal nás úplně bez peněz
Už je to tak. Manžel před pár dny odletěl na Kanáry a vzal sebou mou peněženku s kartami. Přesněji odletěl pracovně a peněženku vzal omylem. Tedy vlastně jsem ji já sama nechala u něj, když odjížděl. Vrací se pozítří a já tu mám tři děti a 163 korun. Zbytek hotovosti sežralo PPL a uklízečka (no jo, platím uklízečku a nemám na chleba).
Mohla bych si odskočit s pasem pro peníze do banky, jenže u nás je jen bezhotovostní přepážka. Hotovostní je daleko, veřejnou dopravou jet nechci, protože bych musela vyrazit i s klukem, kterého včera propustili z nemocnice a má mít klidový režim po otřesu mozku. Autem jet nemůžu, protože benzín jsem projela cestou do nemocnice a se těmi čtyřmi litry, co můžu nabrat, do města nedojedu. Tím pádem mi nezbývá než nakoupit u nás za 163 káčé a vydržet do čtvrtka.
Vlastním:
Pečivo: nic
Maso: nic
Šunky, sýry, jogurty: nic
Ovoce: hrozny a tři jablka
Zelenina: česnek, brambory a tři špagetové dýně, které jsme zapomněli vydlabat
Mrazák: zmrzlina pro lidi a červíky pro rybičky
Lednička: tři vejce, droží, ghí, riccota, miso, iberijský špek, mléko z farmy, hummus, kyselé okurky, citronová marmeláda, javorový sirup, maso pro kočky na jeden den
Spíž: několik druhů rýže, třinový cukr, bílé, celozrnné, špaldové a žitné mouky, ořechy, mandle, hrozinky, prdopeč, vanilkový extrakt, holandské kakao, pudinky, sušené houby, kočičí granule
Ochucovadla: Nejrůznější panenské oleje, různé ovocné octy, ume ocet, koření mnoha druhů
Konzervy: fazole (které nemůžu, protože kojenec) a byl tam tuňák, kterého mi po otevření sežral kocour (až zjistím, kterej to byl, tak ho zabiju)
Vše ostatní už jsme snědli.
Potřebuju:
Dvě snídaně pro sebe a dvě děti
Dvě večeře pro sebe a dvě děti
Dva obědy pro sebe a jedno dítě
Svačiny pro děti na dva dny
Osm porcí vařeného kočičího žrádla (dvě porce masa, čtyři kočky celkem)
Dotazy:
1. Co mám nakoupit, abychom neumřeli hlady?
2. Co s tou dýní, aby to nebylo hnusný. Je to momentálně naše nejobjemnější potravina.
3. Je naděje, že nějak vyžijeme nebo musím někoho poprosit, aby mi přivezl větší nákup nebo peníze?
HELP!!!
Odpovědět