21.12.2016 13:41:55 Begonie
Re: Přesycenost Vánocemi
Ja si nepripoustim vůbec nic. Naopak, pripada mi, jako by ani zadny vanoce byt nemely. Jako jo, venku něco sviti a v obchodech asi vyhravaji koledy, ale to je mi srdecne fuk, nejak si toho nevsimam. Spis me stve, jak to leteos blbe vyslo - v patek budu v praci (doufam, ze budeme aspoň moct zavrit trochu dřív) a v utery zas jedu nanovo
. Ja se chci hlavne vyspat!!!
Curkovi napekla tchyne a mamka (stejne to moc nejim), uklidi mi zítra uklízečka, kapra dostaneme od kamaradu a udelam ho naprirodno v troube, darky koupil většinou manzel, stromeček ozdobi na v sobotu dopoledne syn (ještě tedy zadny nemame, ale to snad klapne, kdyztak vytahneme stary umely), vanocni venec jsem vyrobila sama, ale je nakej suchej a uz dost opelichal, tak se ho ani neodvazujeme zapalit
. Na vanocnich trzích jsem si koupila 1 (slovy jednu) ozdobu, jako každý rok, takze nam preplacanost stromecku hrozi tak za 60 let.
Proste delam to, co obvykle, navíc jsem furt v praci, takze nehrozi zadny koukani na pohádky. V sobotu vecer si dame par darku, v nedeli jedeme k segre a v pondělí k tchyni, takze v utery se sotva dovalim do práce, co toho zas sežeru
Odpovědět